Edzői hitvallás

Gabi_UEZEzen az oldalon szeretném megosztani veletek edzői hitvallásomat, hogy könnyebben egymásra találhassunk azokkal, akiknek szimpatikusak a gondolataim. Akikkel pedig már most is rendszeresen együtt tekerünk, még mélyebben megértsük egymást.

 

  1. Olyan emberekkel tudok leghatékonyabban együtt dolgozni, akik arra vágynak, hogy segítsem őket egyéni céljaik elérésében, nem pedig arra, hogy valaki minden órán keményen meghajszolja őket, ha jót tesz nekik, ha nem.
  2. A segítséget motiváció formájában tudom nyújtani, ami számomra egyenlő a pozitív ösztönzéssel, viszont nem egyenlő a kiképzőtiszt-stílusú óravezetéssel vagy bárminemű személyes csesztetéssel. Ha ez számodra szimpatikus gondolat, meg fogjuk érteni egymást.
  3. Ha érzel magadban bátorságot ahhoz, hogy a saját erőnlétednek megfelelően tekerj, ha adott esetben nem okoz neked problémát visszaülni a nyeregbe, miközben a “szomszédod” állva teker (és fordítva), tehát, ha mersz döntéseket hozni a saját edzéseddel kapcsolatban, akkor én vagyok a hozzád illő edző. Ha koreografált tekerésre vágysz, ahol az a cél, hogy mindenki egyszerre mozduljon, nem az én órámban fogod megtalálni a számításaidat.
  4. Ha a kellemes időtöltés mellett számodra az is fontos, hogy hatékony és fizikailag is fejlesztő hatású legyen az edzés, egy nyelvet beszélünk. Ha neked a tekerés elsősorban buli és szórakozás, miközben az se baj, ha fizikailag nem annyira hasznos a tevékenység, kevéssé tudom kiszolgálni az igényeidet.
  5. A Spinning® a szenvedélyem, de nem vagyok megszállott. A szenvedélyemet szeretem kimutatni az óráimon és azon kívül is. Ugyanakkor, a Spinning® nem a pótszerem. Ha számodra is fontos az egyensúly az edzés és az élet egyéb fontos kihívásai között, biztosan kedvelni fogjuk egymást.

Ha Te is úgy gondolod, találkozzunk a Spinning® órámon! Lehetsz akár kezdő, akár rutinos bringás – számomra nem ez a lényeg, hanem az, ahogyan az edzésről gondolkodsz.

Posch Gabi
Spinning® Mesteroktató, kerékpár edző

526673_416657481754265_535678663_n

error: Content is protected !!