Spinner® kerékpárok vásárlása vagy bérlése

Akár edzőtermi, akár otthoni használatra keresel új vagy használt Spinning® kerékpárt, jó helyen jársz.

A Spinning® program 25 éve született és nem csupán új színt vitt az edzőtermekbe, de megalkotta az indoor cycling (beltéri kerékpározás) kategóriáját, az egész fitnesz iparágat inspirálva a fejlődésre.  Az azóta eltelt időszakban a Spinning® márka megőrizte piacvezető pozícióját és a Spinner® kerékpárok továbbra is a világ legkedveletbb beltéri bringái maradtak. Az eredeti Spinner® bringákat olyan precíz és innovatív mérnöki megoldások jellemzik, melyek kiemelik a márkát a piacon lévő versenytársak közül.  Az országúti kerékpárokkal megegyező vázgeometria valamit hajtókarhossz, a rögzetett hajtás és nagy tömegű lendkerék, személyre szabható  beállítási lehetőségek, elnyűhetetlen acél- és alumínium vázak, egyszerű karbantartás és szervizelés egyaránt a hatékonyságot, a kényelmet és a maximális Spinning®-élményt garantálják, legyen szó edzőtermi vagy akár otthoni felhasználásról. Mindezeken túl a Spinning® kerékpárok tartósságukról és extrém hosszú „élettartamukról” is ismertek – rendeltetésszerű használat és minimális odafigyelés mellett akár évtizedekig megbízhatóan működhetnek. Az érzés ezeknek a kerékpároknak a nyergében nem csupán „indoor cycling”, hanem SPINNING®.

A Spinner® kerékpárok ára típustól, darabszámtól, illetve használt gépek esetén állapottól és kiviteltől is függ, ezért minden esetben egyedi árajánlatot adunk.
Bérlés esetén, az ár szintén a fentiektől függően alakul. Új gépek vásárlása esetén régebbi típusú eredeti Spinning® kerékpárok (pl. STAR TRAC Spinner Pro, NXT, Blade) beszámítására van lehetőség.

Kapcsolat & ajánlatkérés

Error 404 - Page not found!

Error 404 - Not Found

The requested file or directory was not found!

This may be due to the following reasons:-

  1. The page or directory has recently been moved or renamed.

  2. The page or directory is temporarily not avaliable.

  3. The address to this content may not be correct, please check the address and try again.

  4. Try using the browser's back button and try a different link.

If you believe you are getting this error message by mistake, please contact the website administrator.

 

Error message generated by Apache & ZPanel Hosting Panel.

Powered by ZPanel - Taking hosting to the next level.

error: Content is protected !!