Spinner® kerékpárok vásárlása vagy bérlése

Akár edzőtermi, akár otthoni használatra keresel új vagy használt Spinning® kerékpárt, jó helyen jársz.

A Spinning® program 25 éve született és nem csupán új színt vitt az edzőtermekbe, de megalkotta az indoor cycling (beltéri kerékpározás) kategóriáját, az egész fitnesz iparágat inspirálva a fejlődésre.  Az azóta eltelt időszakban a Spinning® márka megőrizte piacvezető pozícióját és a Spinner® kerékpárok továbbra is a világ legkedveletbb beltéri bringái maradtak. Az eredeti Spinner® bringákat olyan precíz és innovatív mérnöki megoldások jellemzik, melyek kiemelik a márkát a piacon lévő versenytársak közül.  Az országúti kerékpárokkal megegyező vázgeometria valamit hajtókarhossz, a rögzetett hajtás és nagy tömegű lendkerék, személyre szabható  beállítási lehetőségek, elnyűhetetlen acél- és alumínium vázak, egyszerű karbantartás és szervizelés egyaránt a hatékonyságot, a kényelmet és a maximális Spinning®-élményt garantálják, legyen szó edzőtermi vagy akár otthoni felhasználásról. Mindezeken túl a Spinning® kerékpárok tartósságukról és extrém hosszú “élettartamukról” is ismertek – rendeltetésszerű használat és minimális odafigyelés mellett akár évtizedekig megbízhatóan működhetnek. Az érzés ezeknek a kerékpároknak a nyergében nem csupán “indoor cycling”, hanem SPINNING®.

A Spinner® kerékpárok ára típustól, darabszámtól, illetve használt gépek esetén állapottól és kiviteltől is függ, ezért minden esetben egyedi árajánlatot adunk.
Bérlés esetén, az ár szintén a fentiektől függően alakul. Új gépek vásárlása esetén régebbi típusú eredeti Spinning® kerékpárok (pl. STAR TRAC Spinner Pro, NXT, Blade) beszámítására van lehetőség.

Kapcsolat & ajánlatkérés

error: Content is protected !!