SPINNING® terem nyitása

Ha Spinning® termet szeretnél nyitni, az alábbi összefoglalóból ismerheted meg a legfontosabb tudnivalókat.

A Spinning® jogvédett márkanév, melynek tulajdonosa az amerikai Mad Dogg Athletics Inc. Ezen szervezet kizárólagos magyar képviseletét a Cardio Expert Kft. látja el.

MDA13BC9U0086A Spinning® létesítmény nyitásnak feltételei a következők:

  • Spinner® kerékpárok használata (más típusú kerékpárokon végrehajtott edzés nem illethető Spinning® elnevezéssel)
  • A Spinning® elnevezésű órákat képesített Spinning® Instruktoroknak kell tartani (más indoor cycling tanfolyamon, képzésen részt vett oktatók nem használhatják óráikra a Spinning® elnevezést).
  • A leendő létesítmény és a Spinning® márka magyar képviselete között létre kell jönnie egy úgynevezett létesítményszerződési megállapodásnak. A megállapodás megkötése által a magyar Spinning® márkaképviselet hivatalos engedélyt ad a Spinning® márkanév és védjegyek használatára. Ezen szerződés megkötése nélkül a létesítmény nem jogosult az órarendjében Spinning® elnevezéssel szolgáltatást kínálni, a Spinning® logót bármely felületén (akár a teremben, akár cégtáblán, weboldalán, Facebook oldalán, stb. megjeleníteni).

A létesítményszerződés megkötése ingyenes. A létesítményszerződés megkötése után a terem hivatalos Spinning® létesítménnyé válik és jogszerűen használhatja a Spinning® védjegyeket (a márka arculati kézikönyvének megfelelő módon). A Spinning® márka magyar képviselete marketing támogatást tud nyújtani szerződött, azaz hivatalos Spinning® létesítmények részére (Spinning® hírlevél, Facebook, rendezvények, stb.)

Amennyiben Spinning® termet szeretnél nyitni, az alábbiakban tudok segíteni:

– Új vagy használt Spinner® kerékpárok beszerzése, kerékpárok szervizelése, időszakos karbantartása

– Spinning® Instruktorok képzése

– Létesítményszerződési megállapodás megkötésének intézése

– Üzleti- és marketing tanácsadás

A Spinning® márkáról illetve a védjegyhasználat tudnivalókról az alábbi oldalakon olvashatsz bővebben:

http://spinning.com/hu/become_a_spinning_facility

illetve magyar nyelven bővebben:

http://www.poschgabi.hu/vedjegyhasznalati-tajekoztato/

Amennyiben Spinning® létesítményt szeretnél nyitni, az alábbi e-mail címen, vagy a kép alatt található üzenetküldő segítségével tudod felvenni a kapcsolatot a Spinning® márka magyar képviseletével az alábbi elérhetőségen: gabriella.posch@spinning.com

Spinning Class 5

 

error: Content is protected !!