SPINNING®

A Spinning® a világ első, eredeti beltéri kerékpáros edzésprogramja. Az indulása óta eltelt 25 évben a sikerén felbuzdulva sokan próbálták újragondolni, de a Spinning® Program a maga eredetiségében, egyszerűségében és nagyszerűségében továbbra is a világ első számú indoor cycling edzésprogramja maradt mind a mai napig. Nem véletlenül! Kevés olyan fitnesz irányzat van, amely ennyire átgondolt sportszakmai koncepcióval, jól felépített oktatási rendszerrel és fejlődési lehetőséggel szolgálná rajongóit, legyen valaki akár lelkes résztvevő vagy maga is Spinning® instruktor.

A kevés uniszex csportos fitnesztermi óra egyikeként a Spinning® program férfiakat és nőket is vonz. Alaptechnikái egyszerűek, bárki számára elsajátíthatóak – bármely életkorban és edzettségi szinten el lehet kezdeni. A Spinning® egyedülálló abban, hogy bár mindenki a saját erőnlétének és tempójának megfelelően egyénileg dolgozhat, közben élvezheti a csoportos edzések semmi máshoz nem fogható, inspiráló légkörét is.

Egy jó Spinning® oktató arra ösztönzi a résztvevőket, hogy mindenki a számára optimális intenzitáson dolgozzon, miközben folyamatos motivációval, pozitív megerősítéssel csinál kedvet a közös tekeréshez, hogy ne csak hatékony, de élvezetes is legyen az edzés minden egyes pillanata.

A Spinning® program gyökere az országúti kerékpározás. Óráinkat gondosan tervezzük meg, és az általános kerékpáros edzéselmélet alapelveit szem előtt tartva vezényeljük le. Biztonság, hatékonyság, motiváció – bárkit, bármilyen fittségi szinten megillető javak, melyeket minden egyes Spinning® órán biztosítani szeretnénk, akár teljesen kezdőként, akár hobbi sportolóként csatlakozik valaki az órákhoz.

 

A Spinning® órák néhány további előnye:

 

  • Ízületkímélő, mert tekerés közben nincsenek jelen a térdízület épségét leginkább veszélyeztető erőhatások, mint pl. a rázkódás vagy csavarodás.
  • A fenti jellegzetességeiből adódóan nem csak ízületi problémákkal, sérülésből regenerálódás után ajánlott, de túlsúly esetén is nagyszerű mozgásforma (a kezdésnél a fokozatosságot szem előtt tartva).
  • Nincs koreográfia, nem igényel magas szintű mozgáskoordinációt, egyszerű, biztonságos és hatékony. Tekerni mindenki tud!
  • A Spinning® órán a fizikai tényezőkön túl erőteljesen fókuszálunk az edzés mentális tényezőire is. Cél, hogy az edzés végén ki-ki kellemesen elfáradva (de nem kimerülve vagy agyonhajszolva), emellett pedig mentálisan feltöltődve, sikerélményekkel, és jó közérzettel hagyja el a termet.
  • Nincs még egy hasonló, táraságot összekovácsoló, különféle embereket összehozó fittségi edzésprogram, mint a Spinning®! A Spinning® teremben rövid időn belül kedves ismerősökre, motiváló edzőtársakra, barátokra, új kapcsolatokra teszel szert, miközben az edzettséged fejlesztésén munkálkodsz. Jól hangzik, ugye?
  • A Spinning® mint kerékpáros mozgásforma, ízig-vérig kardioedzés. Fejleszti a szíved és komplett keringési rendszered munkavégző képességét (azaz, az állóképességedet), formálja és erősíti az izomzatodat, miközben az edzés alatt elveszett kalóriák hozzásegítenek a fogyáshoz, vagy testsúlyod karbantartásához.

 

Csatlakozz hozzánk egy tekerésre, klikkelj az órarendre!

error: Content is protected !!